CICLE DE CINEMA DE MUNTANYA 2012 CORNELLÀ DEL TERRI




Vivim un temps d’incerteses i inquietuds en tots els àmbits, uns moments que han esdevingut difícils per a moltes persones i també per al conjunt de la  societat.

Des de l’entorn dels que practiquem el muntanyisme ens hauríem de demanar a nosaltres mateixos si aportem quelcom de positiu a la societat, si la nostra activitat no és una forma més d’allunyar-se de la realitat quotidiana.

El gran Lionel Terray va descriure el nostre esport com la conquesta de l’inútil, evocant amb encert la vacuïtat de l’alpinisme més compromès i arriscat o del simple caminar per la muntanya.

El muntanyisme pot donar una resposta als dubtes de la nostra societat en forma d’uns valors que ens són habituals: esforç, constància, compromís, valor… i molt especialment la il·lusió que ens empeny a cercar nous horitzons i a afirmar-nos com esportistes i com persones.

És aquesta mateixa il·lusió compartida la que ens porta als membres del  CENTRE EXCURSIONISTA DE LA VALL DE TERRI a organitzar una nova edició del Cicle de Cinema amb el ferm propòsit que pugueu gaudir dels millors i més actuals films de la cinematografia de muntanya.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada